NEVER GIVE UP

Never Give Up - Levenspad

Gepost in NEVER GIVE UP.

Deelgemeente Charlois wil dit stadsdeel groener maken en plant binnen 3 jaar 1000 jonge bomen. Deze worden ter adoptie aangeboden. Wij hebben nu onze eigen wilg aan het levenspad.

 

 

Levenspad

Al tijden fiets ik over het havenspoorpad, maar dit pad heeft onlangs een nieuwe betekenis gekregen, namelijk het Levenspad. Op het Levenspad kun je een wilg adopteren. Er staan er 275 jongen bomen en iedere wilg heeft nu een eigen verhaal. Ze zijn een herinnering aan een dierbare of bijzondere gebeurtenis.

Mijn boom herinnert me aan hoeveel geluk ik heb gehad in mijn strijd tegen kanker. Ik hoop dat het ook andere inspireert in moeilijke tijden en dat we allemaal nog lang kunnen genieten van deze boom.

Oorkonde MAR INEusboompje260

NEVER GIVE UP

frog NGU sm

kaart

-

-

-

Never Give Up - Retourbox

Gepost in NEVER GIVE UP.

Deze cache heeft alles te maken met het motto in huize MAR-INE. Dat motto luidt:

ngu titelblok

Om bij de cache te komen moet je het volgende doen. Vindt een "Never Give Up Muntje" en je mag deze cache loggen. Deze muntjes zullen we regelmatig in caches achterlaten. Ook zal hij gespot kunnen worden als je Mar-Ine tegen het lijf loopt.

Kijk aan de achterkant van het muntje. Hier staat een cijfer/letter combinatie op. Schrijf deze combinatie op als ABCDEFG. Stuur nu een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Met het juiste e-mailadres is het vinden van de cache eenvoudig.

never give up

 

Je mag het gevonden "Never Give Up Muntje" in een volgende cache droppen. Of je mag hem houden. Of je mag hem in deze cache achterlaten, zodat zij hem opnieuw uit kunnen zetten.

 

Banner Never Give Up

NGU Banner l

Never Give Up - Brug

Gepost in NEVER GIVE UP.

Eentje met een uitdaging. Geloof erin en je vindt hem!

da Vinci's brug

Never Give Up