40

De Listing

Gepost in 40.

Event CacheGur OVT SBHE B - zrrg ra terrg rirag

cheeky Veertig worden is niet niks,
dat mag dus gevierd worden. angel

 
 

Kom op 2 december tussen 19:00u en 20:00u langs om de jarige te feliciteren!!
Geniet van de vermaarde Applecrumble en koffie van de jarige!

Let op: Nadere aanwijzingen volgen.
Via deze site zullen we jullie op de hoogte houden.

Met dank aan Hopmaniak voor de eerste opmaak

40 - surpise party

Gepost in 40.

Het is voor mij een week met verrassingen geweest. Eigenlijk probeer ik al jaren onder mijn verjaardag uit te komen. Niet zo zeer het ouder worden, maar het gedoe er om heen in een toch al drukke december maand. Ik met Sinterklaas, mijn zus een dag voor de Kerst en dan alle 88 verjaardagen en feestjes ertussen door. 

Daarom was ik al blij dat ik het er thuis doorkreeg om mijn en Marcel zijn verjaardag samen te vieren. Zo gaat het al samen, behalve dit jaar - grrrr. Afgelopen weekend een surpiceparty met familie en vrienden, ook georganiseerd door mijn echtgenoot.

Het 40 feestje van vanavond was ook van zijn hand (met hulp van Hopmaniak). Ik vond al dat tijdens ons weekendje Disney hij opvallend veel met zijn smartphone zat te spelen, ook was hij wat afwezig. Toen ik maandag eens twitter erbij pakte om te zien of Marcel ook zo brak was, zag ik daar een raar twitje over een vreemd event in 010. Dus ik klik erop, zie ik mijn eigen hoofd. EN BEDANKT. Eerst even een telefoontje plegen: daar werd dus alleen maar gelachen. Al snel valt alles op zijn plaats en kan ik de partners in crime achterhalen. 

A fijn, het was even wennen aan het idee, maar toch ook wel weer lief. Zeker om vervolgens te zien wie er allemaal komen. Het gaat vast gezellig worden. Marcel had van alles geregeld: huur van tafels en een percolator voor de koffie. En ik had voor de boodschappen gezorgd. Terwijl ik maandag gewoon naar mijn werk ging (al waar ze voor de zoveelste keer mijn verjaardag vergeten waren) had Marcel vrij maar heeft waarschijnlijk harder gewerkt dat ik. Spulletjes halen bij de verhuur, tent opzetten en nog eens 7 appelcumbles bakken.

We zouden het eerst gewoon thuis houden, maar waar moesten we al die mensen laten in ons kleine huisje. Gelukkig was de gemeente zo vrij eindelijk onze stoep te voorzien van tegels. We hebben de shelter met een gasbrander opgebouwd en de vuurkorven bieden genoeg warmte. 

Op het aangekondigde tijdstip loopt de straat vol met rijdende travelbug en is het al snel gezellig. Het feest zelf was fantastisch, ik voelde me echt jarig tussen allemaal gezellige mensen. Sommige kennen we al jaren, andere gezichten zien we voor het eerst en kunnen we nu koppelen aan bekende namen. Iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid, zeker de mensen die van ver kwamen, maar ook dichtbij. Het was echt gezellig en helaas moeten we op tijd stoppen daar we buiten in de woonwijk staan. Echt een fantastische avond nogmaals bedankt voor jullie aanwzigheid en de attenties.
Bijdrage Hopmaniak @ 40

Gepost in 40.

Een maandje geleden een Whatsapp van Marcel, kan en wil jij een eventpagina maken voor Ineke haar 40ste verjaardag? Maar dat is toch pas over een jaar of 10? Tja, het bleek dit jaar al te zijn, nooit verwacht! 
Tja een listing maken, dan het ik wel wat gegevens nodig, zoals coord en datum, ondertussen begin ik voorzichtig wat te klooien. Tja er moeten natuurlijk foto's op... een stuk of 4 De zijn zo gevonden, er moeten er zelfs nog wat afvallen. De leukste blijven over, maar dan een naam, Ineke mag er natuurlijk niet s van weten, dus is The Big Four O - Meet een greet event, maar door ROT13 omgevormd naar: 
Gur OVT SBHE B - zrrg ra terrg rirag.

De naam hopmaniak hoort niet bovenaan de pagina te staan dus draaien we de letters van Mar-Ine om naar rameni 

Tja wat voor D/T mag er bovenaan de pagina? Tja ze gaat van de 3tigers naar de 4tigers, dus ook daar is mee gespeeld.

Wanneer zal ik het vinkje zetten? Doe maar dit weekend dan zijn we in Euro Disney en heeft Ineke niets door... Moet hij uitgesteld aangeboden worden? Nee ze kijkt toch de tweets niet terug, zo gezegd, zo gedaan... Het heeft nog geen dag geduurd nadat ze terug was, ik was de tweede die virtueel met de deegroller kreeg. De voorpret was al flink aanwezig. Nu ze het wist, kon de pagina geadopteerd worden en was het verder aan Marcel.

Vanavond gezellig met Astrid en Mark op pad om de jarige te feliciteren, de hele boel stond gezellig op de stoep bij en onder de Event shelter. De lekkere geur van verse Appelkruimel en kampvuur lokte ons dichterbij, de nodige knuffels worden uitgedeeld en taart gegeten. Ogen en oren kom ik tekort, babbeltje met die gesprekje met de ander, tja de tijd die vliegt. Om 20:00u komen er opeens A4-tjes tevoorschijn, ohhhh, nieuwe caches! Na nog even gezellig te hebben gekletst komt "Grote Mark" weer naar buiten en gaan we met z'n drietjes op weg naar huis, natuurlijk rijden we nog even langs twee nieuwe exemplaren...

Bedankt voor de gezellige fuif, wanneer is Marcel aan de beurt?  

TFTE!
Happy Caching