MAR-INE

MAR-INE | Geocaching

Team MAR-INE

Team MAR-INE

Gepost in Team MAR-INE.

mar-ineWij zijn MAR-INE of wel Marcel en Ineke en natuurlijk ons zoontje Marc, al heeft die al een eigen account. Allebei komen we uit de scheepvaart, dus de naam MAR-INE heeft voor ons een dubbele betekenis. Er zullen daarom ook meerdere caches van ons zijn die met de scheepvaart en de havens te maken hebben.

Founds

We zijn natuurlijk ooit ook begonnen en onze eerste cache was een mystery bij IKEA Delft. Uiteraard stonden we te zoeken op het puzzelcoord, niet wetende wat een mystery inhield. Intussen hebben we heel wat bijgeleerd. Het leuke van geocachen is niet alleen dat je lekker op pad bent of met je hersenen moet werken maar dat je iedere keer weer een nieuwe uitdaging kunt vinden. Zo hebben we bijvoorbeeld een tijdje aan het goudjagen geweest en dat lukte aardig. In 2010 zijn we zelfs tweede van Nederland geworden. Het leuke van goudjagen is dat je weer nieuwe mensen ontmoet.

Zo werd het van een individueel spelletje in eens een gezellige bezigheid waar we o.a. hele leuke en lieve mensen hebben ontmoet. Vervolgens bezoek je wel eens een event en zo leer je nog meer mensen kennen. Van hun leer je ook weer nieuwe vaardigheden zoals puzzelen, handige programmaatjes of nieuwe vaardigheden in het veld. Inmiddels hebben we het D/T cachen ondekt, waar we meer de uitdaging zoeken in de moeilijke combinaties.

Hides

Onze eeste cache hebben we pas gelegd nadat we 2000 caches gevonden hadden. Het is ons streven om iets bijzonders te doen met de caches. Bijvoorbeeld een leuke puzzel, mooie fietstocht, mooie en bijzondere plekken, uitgebreide paginga's,  een uitdaging qua Terrein, iets educatiefs of iets speciaal voor kinderen. Soms lukt het om meerdere dingen te combineren, soms ook niet maar we doen ons best om de cache op te laten gaan in de omgeving. Hieronder zie je een overzicht van onze thema's.

Klim Kompas

Klim Kompas

Klimcaches

Kinder Caches

kids-dark
Leuk voor kinderen

Never Give Up Caches

Never Give UP Caches met een verhaal

MAR-INE Caches

icon-Scheepvaart Geocaches die te maken heben met de scheepvaart of te Havens van Rotterdam

Rotterdam Toen

Rotterdam Toen
Geocaches die te maken heben met de geschiedenis van Rotterdam

Blauwe Verbinding

banner-blauwe-verbinding

 

 

banner-blauwe-verbinding-kayak