NEVER GIVE UP

Levenspad

Al tijden fiets ik over het havenspoorpad, maar dit pad heeft onlangs een nieuwe betekenis gekregen, namelijk het Levenspad. Op het Levenspad kun je een wilg adopteren. Er staan er 275 jongen bomen en iedere wilg heeft nu een eigen verhaal. Ze zijn een herinnering aan een dierbare of bijzondere gebeurtenis.

Mijn boom herinnert me aan hoeveel geluk ik heb gehad in mijn strijd tegen kanker. Ik hoop dat het ook andere inspireert in moeilijke tijden en dat we allemaal nog lang kunnen genieten van deze boom.

oorkondeNever Give Up - WilgBoompje

NEVER GIVE UP

Charlois Booming

Levenspad

-

-

-

Mijn ouders waren ook bij de uitreiking. Iedereen kreeg een oorkonde en mocht vertellen wat de boom voor jouw persoonlijk betekend. Er waren vele emotionele verhalen en dan besef je hoeveel geluk hebt gehad.

never_give_upEind zomer 2011 werden we geconfronteerd met Hodgkin. Het heeft onze kijk op het leven ingrijpend veranderd. Ons motto is dan ook Never Give Up.

Gelukkig hebben we veel steun ontvangen van familie, vrienden en kennissen. We hopen dat vele lotgenoten ook deze steun krijgen want het helpt je er weer bovenop te komen.

Het plaatje dat hierbij hoort spreekt voor zich: vecht ook al lijkt de strijd verloren!

Never Give Up

Is meer dan alleen een motto, het geeft ook kracht. Met onze openheid hopen we dat kanker bespreekbaar wordt. Never Give Up geldt natuurlijk niet alleen voor kanker, maar voor alle activiteiten in het leven. Geniet van de dingen die je onderneemt en ga er voor!

Never Give Up activiteiten

Rondom dit thema zijn een aantal activiteiten ontstaan. Zo hebben we zelf een pathtag ontwerpen en laten maken. Tevens komt er een geocache met dit thema. Soms ontstaan er spontaan activiteiten, geinitieerd door vrienden. Hieronder staan er een aantal beschreven.

Pathtag Retourbox

geocachingVind of discover de NEVER GIVE UP Pathtag en combineer de gegevens met de informatie op de cache pagina Never Give Up. Deze cache is gepubiceerd op de dag van de laatste chemo op 22-12-2011. We willen hiermee iets terug doen voor alle liever berichtjes, aardigheidjes, knuffels en steun.

Heb je hem gevonden dan mag je de volgende banner op je profiel plaatsen.

Never Give Up Banner

Overbruggen

Inmiddels is er een tweede geocache online. Never Give Up - Overbruggen.  Deze cache is gepubliceerd naar aanleiding van de positieve uitslagen van de onderzoeken. De behandeling is niet voor niets geweest. Er zijn geen activiteiten meer waargenomen! Overbruggen is symbolisch! De brug staat voor de behandeling waarmee we nu weer een toekomst hebben. 

Het is een cache waar je echt moeite voor moet doen want hij is alleen vanaf/uit het water te bereiken.

Vorig jaar wNGU racing teamerden we door de organisator verrast met het idee voor dit karting event “racen tegen kanker” Vooral van de eerste opzet werden even stil van! Schijnbaar heeft ons motto “NeverGiveUp” ook andere geïnspireerd.

Al snel wordt er een NeverGiveUp-racingteam samengesteld met Eddy Senna, Peter Prost, Niels Lauda, Marcel Schumacher en invaller Dolphincatcher. Op 11 maart 2012 vindt het karting/geocaching event plaats in Roosendaal. In totaal doen er 5 teams mee en de opbrengsten zullen worden gedoneerd aan Alpe d'Huez. Daarnaast zijn er nog vele supporters langs de baan.

ngu prijzenHet is een fantastische dag en wij zijn blij dat we erbij mochten zijn. Lekker ontspannen en een fantastisch weertje om buiten op het terras nog even bij te praten. Heel vreemd iedereen kent mij, maar er zijn nog veel gezichten nieuw voor mij. Gelukkig vandaag kennis kunnen maken met mensen waar ik veel steun van heb ontvangen.

Karting is niet meer voor mij weggelegd, maar Marcel heeft zich lekker kunnen uitleven. Het NeverGiveUp-racingteam wordt 3de van de geocachers: en mooie prestatie.De organisator had fantastische medailles gemaakt met het Never Give Up logo. Op het laatst werden we naar voren geroepen en mochten de Never Give Up beker ontvangen. Ik krijg het wel even warm van deze verrassing. BEDANKT allemaal, deze krijgt een mooi plekje.

never give up pathtag

Op een geocoinevent kwamen we in aanraking met het fenomeen Patgtags. Wat zijn Pathtags? Pathtags zijn persoonlijke trading items, ter grootte van een euro. Ze worden meestal gebruikt in geocaching, scouting, military of als promotiemateriaal.  De voorkant bevat een uniek design en op de achterkant staat een nummer waarmee je kunt loggen op de pathtags communitie. Je kunt hem weer laten reizen, maar dat is niet verplicht.

Never Give Up Pathtag

In moeilijke tijden kom je soms creativitieve ideeën. Deze pathtag verspreiden we in geocaches. Vindt u een pathtag kan kunt u hem meenemen of laten liggen. Noteer de code op de achterkant waarmee u zowel de coin kunt loggen op www.pathtags.com, als een aanwijzing verkrijgen voor de "NEVER GIVE UP - returnbox" geocache (nog in de maak). Indien je niets met de PathTag doet, plaats hem dan in een andere cache in de regio Rotterdam of drop hem in de NEVER GIVE UP cache.

Karting11 maart 2012 vindt er een karting/geocaching event plaats in Roosendaal met als thema Racen tegen Kanker. Het winning team #nevergiveup staat in de startblokken voor het goede doel! Met Eddy Senna, Peter Prost, Niels Lauda en Marcel Schumacher achter het stuur! Wie daagt ons uit?

Wil je mee doen? Vanaf €20 per persoon doe je mee info, gewoon even aanmelden bij de organisatie.

taart2 December was mijn verjaardag en ben ik 38 jaar jong geworden. Of zoals een vriend zei: "vandaag ben je 1, want je begint gewoon opnieuw en je hebt nog een heel leven voor je".

Goed idee: "Never Give Up"
Vrijdag 21 oktober hebben vrienden er voor gezorgd dat de uitspraak Never Give Up op #1 heeft gestaan op de twitter trending topics heeft gestaan.Never Give Up

Een memorabele dag. Ik had echt een hele slechte week achter de rug zie blog. Een prachtige actie opgezet door Niels @DeNillus om ons moto “Never Give Up” als trending topic op twitter te krijgen. Ik was sprakeloos en ontroert door alle support. De voorgaande dagen waren een all-time-low maar om dan te zien dat er zo wordt meegeleefd. Jeetje, daar worden we wel verlegen van.

Jaarlijks zijn er zoveel mensen die te maken krijgen met enige vorm van kanker. Ik heb het van dichtbij meegemaakt. In 1997 kreeg mijn vader te horen dat hij kanker had. Mijn grote voorbeeld, hij is er nog steeds. Het is al op verschillende plaatsen teruggekomen en toch weet hij er altijd weer bovenop te komen. Dit najaar kreeg ik zelf Lymfklier kanker en dan is het heel erg schrikken. Er gaat van alles door je heen en je maakt je het meeste zorgen over je gezin.

De weg naar herstel valt niet mee. Je voelt je af en toe zo ellendig, maar het is allemaal voor het goede doel. Het is dan heel erg fijn te merken dat er zoveel mensen met je meeleven. Ik hoop dat er meer lotgenoten zijn die zoveel support ontvangen. Goed, je moet het zelf ondergaan maar met de steun van heel veel lieve mensen gaat het wel makkelijker.

#nevergiveup #1

Deze mijlpaal zal ik nooit meer vergeten. Hoe kun je met #nevergiveup nu, op een zonnige vrijdag, op nummer 1 van de meest besproken onderwerpen in Nederland komen. Het was al een wonder in de top 10 te komen. Echt geweldig! Daar hield het niet mee op, want rond 17:00 stonden we op nummer 1 en dat is om 19:00 nog zo. Jongens bedankt voor al jullie creativiteit!

Meer informatie over deze actie kunt ook vinden op de site van DeNillus

TwibbonTijdens de NEVERGIVEUP Trending Topic Actie heeft DiedB ook een mooie Twibbon ontworpen die je kunt toevoegen aan ja avatar op bijvoorbeeld Twitter, Hyves, Facebook etc.  Ook graag een Never Give Up Twibbon? Ga dan naar Twibbon en meld je aan!